Laatste nieuwbericht:

Integrale controle op bedrijventerrein Maartensdijk

Gepubliceerd: Vrijdag 12 Juli 2019 08:12
Laatst bijgewerkt: Vrijdag 12 Juli 2019 08:12

MAARTENSDIJK - Op het bedrijventerrein aan de Industrieweg in Maartensdijk wordt momenteel een grote algemene controle gehouden. Alle bedrijven op het terrein worden door verschillende instanties gecontroleerd. Onder andere politie, brandweer, douane en de Belastingdienst doen mee aan de controle.

Op het terrein zitten onder andere garagebedrijven en vleesverwerkers. Instanties controleren vooral of men zich aan de geldende milieuvoorschriften houdt, verbouwingen volgens de regels zijn uitgevoerd en of zaken als brandveiligheid goed op orde zijn.

Bij een van de bedrijven werd een ruimte onder het dak ontdekt die niet toegankelijk was. Met behulp van een ladderwagen van de brandweer werd het pand van bovenaf bekeken en bleek het een ruimte voor de apparatuur van zonnepanelen die op het dak liggen te zijn.

Al het verkeer dat het terrein op wil wordt door BOA's van de gemeente gecontroleerd en geregistreerd. De controle is om 09.00 uur donderdagmorgen begonnen en duurt zolang het nodig is om alle bedrijven te controleren. Mogelijk duurt de controle meerdere dagen. (Foto's: Koen Laureij)

Kaart