Schietincident Marshalllaan Utrecht

Gepubliceerd: Donderdag 24 Oktober 2019 17:50
Laatst bijgewerkt: Donderdag 24 Oktober 2019 17:56

UTRECHT - Een Utrechter raakt woensdagmiddag 23 oktober gewond bij een schietincident op de Marshalllaan. De recherche zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de verdachten, vluchtroute en het motief.

Rond 16.00 uur komt er een melding binnen dat er mogelijk is geschoten op de Marshalllaan. De toegesnelde agenten zien dat er daadwerkelijk is geschoten. De verdachten zijn er al vandoor. De omgeving wordt direct afgezet en de recherche stelt een onderzoek in. De bewoners uit de buurt worden bevraagd en de Forensische Opsporing kijkt naar mogelijke sporen. Bij het schietincident is een 39-jarige man uit Utrecht aan zijn arm gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht.

De recherche wil graag in contact komen met getuigen van het schietincident. Het is nog onduidelijk hoeveel verdachten er zijn betrokken. En de recherche wil ook meer informatie over hoe de verdachten zijn gevlucht en wat de aanleiding van het schietincident is. Heeft iemand iets gezien voor, tijdens of na het incident wat kan helpen bij het onderzoek? Alle informatie is welkom. Deel dit via 0900-8844 en vraag naar de recherche van Utrecht Stad. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Kaart