Tankstation Herculesplein Utrecht overvallen

Gepubliceerd: Maandag 13 Juli 2020 14:30
Laatst bijgewerkt: Maandag 13 Juli 2020 14:31

UTRECHT - Zondagavond 12 juli rond 22.50 uur is er een overval gepleegd op een tankstation aan het Herculesplein in Utrecht. De politie is op zoek naar getuigen.

Een man met een bedekt gezicht kwam het tankstation binnen en bedreigde de kassamedewerker met een wapen. De kassamedewerker was op dat moment de enige aanwezige. De overvaller ging er met een geldbedrag vandoor, vermoedelijk per scooter, vermoedelijk in de richting van Rubenslaan.

Agenten kwamen zo snel mogelijk ter plaatse en hebben nog in de omgeving gezocht maar geen verdachte aangetroffen. De camerabeelden van het tankstation zijn uitgekeken.

Van de verdachte is het volgende signalement beschikbaar:
- man
- 20 á 25 jaar oud
- rond de 1,80 lang
- slank postuur
- donkere bruine gewatteerde jas met capuchon op het hoofd
- sjaal of mondkampje in een donkere kleur voor de mond
- donkere broek, mogelijk een joggingsbroek
- wit met grijze schoenen
- spreekt Nederlands met een accent

Heeft u de verdachte in de omgeving van het tankstation zien lopen of rijden of herkent u hem aan de hand van het signalement? Neemt u dan contact op met de politie.

Ook zouden zij graag in contact komen met de inzittenden van twee auto’s die vlak voor de overval geparkeerd stonden bij de stofzuigers. Zij hopen dat zij de overvaller hebben gezien en kunnen helpen het signalement aan te scherpen.

U kunt met de politie in contact komen via 0900-8844. Reageert u liever anoniem bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Kaart