Poging brandstichting bij woning

Bij een woning aan de Heinrich Bertéstraat in Utrecht Terwijde heeft iemand geprobeerd brand te stichten bij een woning. Rond 1:45 uur hoorden bewoners van de straat een knal. Toen zij gingen kijken zagen ze ook vlammen en een persoon wegrennen.

Toen politieagenten ter plaatse kwamen was het vuur al gedoofd. De politie heeft buurtbewoners gesproken en al camerabeelden bekeken. Toch hoopt de politie op meer informatie. Daarom doet de politie een oproep bewoners en omwonenden van de Heinrich Bertéstraat. Ziet u bijvoorbeeld iets verdachts, bijvoorbeeld personen die rondhangen op een plek in de buurt of zelfs de verdachte een bepaalde richting op rennen, neem dan contact op met de politie.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 en Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Via de website van de politie is het ook mogelijk om foto’s en videobeelden beschikbaar te stellen voor het onderzoek.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen