14-jarige jongen beroofd van zijn spullen

Net na middernacht is op de Poortstraat in Utrecht een 14-jarige jongen van zijn spullen beroofd. Het slachtoffer was op de fiets onderweg naar huis toen hij op de kruising met de Biltstraat door twee mannen op een scooter werd bedreigd met twee messen. De 14-jarige jongen geeft zijn spullen af en weet te ontkomen.

Terwijl de twee verdachten de jongen bedreigen worden zij aangesproken door een passant die ze vraagt wat ze aan het doen zijn. De politie komt graag in contact met deze persoon.

De politie deelde vanochtend het signalement van de twee verdachten. De bestuurder van de scooter heeft een getinte huid is ongeveer 16 jaar en droeg een winterjas met een geel bandje bij de hals, mogelijk van het merk Parajumper. Hij droeg een bivakmuts en een capuchon over zijn hoofd. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur.

De bijrijder sprak mogelijk met een Marokkaans accent, had een capuchon op en is ongeveer 1.85 meter. Ook hij is ongeveer 16 jaar oud.

Heeft u informatie over deze zaak neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen