Puinhoop in kledingwinkel na ramkraak met auto

In winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven is vannacht rond 4:00 uur een ramkraak gepleegd. Doelwit was de kledingwinkel Lui & Lei. Bij de winkel worden vooral Italiaanse merken verkocht, maar ook duurdere merken als Hugo Boss en Lyle & Scott zijn er verkrijgbaar. Of de daders daarop uit waren is nog onduidelijk. Ook is niet bekend of er iets is buit gemaakt.

De voordeur van de winkel is compleet vernield en ook in de winkel is een flinke ravage ontstaan. De politie heeft de schade en de sporen die achterbleven in kaart gebracht en gefotografeerd.

Voor de winkel bleef na de ramkraak een kentekenplaat achter. Deze hoort bij een Ford Focus die volgens het RDW register nog niet als gestolen staat geregistreerd. De politie heeft de kentekenplaat voor nader onderzoek meegenomen. Ook waren bandensporen te zien op het wegdek.

De winkel zal met houten platen worden afgesloten om de toegang weer te kunnen afsluiten.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen