Grote brand op chaletpark Tienhoven

Op een chaletpark aan de Westbroekse Binnenweg in Tienhoven is maandagavond een grote brand uitgebroken in een chalet. De woning brandde in zijn geheel uit en drie naastgelegen chalets liepen brandschade op.

De brandweer zag bij aankomst de gehele chalet in brand staan. Met meerdere eenheden werd geprobeerd overslag naar naastgelegen chalets te voorkomen. Dat is overwegend gelukt, maar er is wel schade ontstaan aan drie omliggende chalets. Het chalet waar de brand uitbrak is volledig uitgebrand en ingestort.

De politie heeft samen met de brandweer omliggende chalets ontruimd. Een persoon moest door de ambulancedienst worden nagekeken, maar voor zover nu duidelijk hoeft hij of zij niet naar het ziekenhuis.

Over het ontstaan van de brand is nog niets bekend. De politie doet daar wel onderzoek naar en probeert onder andere camerabeelden uit de omgeving te verkrijgen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen