Veel schade nadat auto restaurant Bilthoven binnen rijdt

Op de Nachtegaallaan in Bilthoven is een auto restaurant Olivier binnen gereden. Mensen die binnen zaten hebben de schrik van hun leven gehad, maar gelukkig raakte niemand ernstig gewond. Vier mensen werden door de auto geraakt, onder wie een jong kindje. Het kindje is voor de zekerheid met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere drie werden door de ambulancedienst nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Een traumaheli landde bij het ongeluk en drie ambulances kwamen ter plaatse. Dat bracht veel mensen op de been die kwamen kijken.

De schade aan de brasserie is groot. De auto is inmiddels naar buiten gereden en de voorkant van het pand wordt tijdelijk met hout herstelt. De politie neemt de auto mee voor nader onderzoek.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft de bestuurder van de auto zich vergist in het gaspedaal bij het parkeren van de auto. Er wordt onderzoek gedaan naar de exacte toedracht. De 76-jarige bestuurster kwam net de schrik vrij.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen