Vier gewonden en aanhouding na heftig ongeluk Utrecht

Op de Overste Den Oudenlaan in Utrecht is zondag rond 00:35 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Vier personen raakten gewond. Volgens de politie heeft de bestuurder zwaarder letsel opgelopen dan de andere inzittenden, maar is onbekend hoe het nu met de man gaan. De man is aangehouden vanwege mogelijk roekeloos rijgedrag. De andere inzittenden zijn ter observatie met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto verloor op de kruising met de Admiraal Helfrichlaan de macht over het stuur. De auto ramde een hekwerk en botste tegen een gebouw aan waardoor de ramen van het gebouw sneuvelden. Vervolgens vloog de auto over de kop en ramde het voertuig een boom omver. Tientallen meters verderop kwam de auto op zijn dak tot stilstand. Er ontstond een flinke ravage.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd, maar zegt wel dat te hoge snelheid vermoedelijk een rol speelt bij het ongeluk.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen