Buschauffeur nog in ziekenhuis na ongeluk Utrecht

Update 29-11 22:32 uur: De politie bevestigt dat de buschauffeur nog in het ziekenhuis ligt. Het AD heeft met de zoon van het slachtoffer gesproken. Lees het zijn verhaal op de website van het AD. 

Op de Vleutenseweg tussen Utrecht en Leidsche Rijn is zondagmiddag een stadsbus van de weggeraakt en tegen een talud geëindigd. In de bus zaten 30 mensen meldt de Veiligheidsregio Utrecht. De politie vult aan dat drie mensen met lichte verwondingen ter plekke zijn behandeld en dat één slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

De chauffeur van de bus bleek onwel te zijn geworden. Passagiers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en zijn reanimatie gestart. Toegesnelde hulpdiensten nemen de reanimatie over waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. Onbekend is hoe het nu met de chauffeur gaat.

Alle inzittenden van de bus zijn overgestapt op een andere bus of zijn te voet verder gegaan. De brandweer heeft de bus gestabiliseerd, zodat die niet onbedoeld terug naar beneden kon rollen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen