Motoragent onderuit in Maarssen

Vrijdagavond is een motoragent onderuit gegaan in Maarssen. De agent wilde een jongen aanspreken die zonder licht midden op de Straatweg tussen Breukelen en Maarssen reed. Toen de jongen de agent zag ging hij ervandoor.

Voor de agent extra reden om een praatje met hem te willen maken. “Mogelijk had hij meer op z’n kerfstok? Ik besloot hem te volgen. Hij dook het Harmonieplein op en ik volgde hem over het fietspad” deelt de wijkagent op Instagram. “Ik keek waar de jongeman heen ging en gleed vervolgens uit over een berg plat gereden bladeren. Ondanks de lage snelheid, geen kans om te corrigeren.”

De ambulancedienst heeft de motoragent nagekeken en constateerde dat hij niets heeft gebroken. Collega’s hebben de agent thuisgebracht.

Via Instagram spreekt de wijkagent zijn dank uit aan de omstanders en collega’s die hem te hulp schoten. De agent hoopt zo snel mogelijk weer op de motor te zetten. “Ik klim zo snel als mogelijk weer op de motor”, sluit hij zijn verhaal op Instagram af.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen