Politie zoekt getuigen van beroving Amersfoort

Vrijdagnacht is een man in de omgeving van de Rustenburgerweg en de Dominee Rijperstraat van zijn spullen beroofd. Het slachtoffer fietste samen met iemand anders op de Rustenburg toen plots een blauwe brommobiel met twee mannen erin naast hun stopten. De mannen droegen een bivakmuts en beroofden een van de fietsers.

Het incident vond plaats in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december op de weg tussen rotonde de Stier en de wijk Rustenburg. De verdachten gingen er na de beroving vandoor in hun luidruchtige wagentje. Mogelijk zijn zij voor, tijdens of na de beroving nog ergens gezien. Dit gebeurde allemaal tussen 2.00 en 2.20 uur ’s nachts, in de buurt van de kruising Rustenburgerweg en de Dominee Rijperstraat.

De politie hoopt erachter te komen van wie die scootmobiel is en doet een oproep aan getuigen om zich te melden. Herkent u de omschrijving van de brommobiel en weet u wie daar weleens in rijdt? Neem dan contact met de politie. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoon nummer 0800-7000.

Foto: Politie

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen