Auto eindigt op zijn kant na ongeluk op A2 Utrecht

Rond 15:30 uur gebeurde vlak voor de tunnel een heftig ongeluk waarbij twee personenauto’s en een bestelbus betrokken waren. Een van de personenauto’s eindigde op zijn kant. De rijbaan en de paralleltunnel van de A2 tussen Utrecht en Amsterdam zijn inmiddels weer vrijgegeven.

De brandweer heeft de bestuurster van de auto die op zijn kant lag samen met de ambulancedienst uit de auto bevrijdt. Het hele dak moest van de auto worden losgeknipt. De vrouw is daarna met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook in de andere personenauto is een persoon gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeluk was verkeer stil komen te staan tussen de afrit Utrecht Centrum en de A2 tunnel. Rijkswaterstaat heeft alle automobilisten via de oprit laten keren. Vrachtwagens moesten wachten tot de weg even na 17:00 uur weer kon worden vrijgegeven.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen