Drie auto-inbrekers aangehouden

De politie heeft op 29 september in Utrecht drie auto-inbrekers aangehouden. De aanhoudingen zijn het resultaat van een lopend onderzoek meldt de politie vandaag.

Op een parkeerplaats in Lage Vuursche werd de auto van één van de verdachten gesignaleerd. Na onderzoek bleken meerdere auto’s op de parkeerplaats te zijn opengebroken. De politie ziet twee mannen op de parkeerplaats die met een auto van het terrein vertrekken. Agenten volgen de auto en zette deze bij Utrecht aan de kant.

In de auto zitten drie personen die allen worden aangehouden. Agenten treffen de buit uit de opengebroken auto’s en gaan ervoor zorgen dat de gestolen spullen weer bij de rechtmatige eigenaren terecht komen.

Twee personen zitten nog vast. De derde verdachte is weer op vrije voeten, maar hij blijft wel in beeld vanwege mogelijke betrokkenheid.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen