Twee slachtoffers overleden bij ongeluk IJsselstein

Op de N210 is een auto frontaal in botsing gekomen met een taxibusje. Twee personen zijn daarbij om het leven gekomen. Hulpverlening kwam in grote getale ter plaatse en de weg werd in beide richtingen afgesloten. Het ongeluk gebeurde in een flauwe bocht. Hoe de voertuigen elkaar konden raken wordt door de politie onderzocht.

Er kwamen veel omstanders naar het ongeval kijken op de weg die parallel loopt aan de N210. De politie heeft iedereen weggestuurd en dit gedeelte afgezet. Veel van hen zouden foto’s en filmpjes maken en daarbij geen rekening houden met de omstandigheden, aldus de agenten.

Aanvankelijk werden twee traumahelikopters opgeroepen, maar één kon voor de landing worden afgemeld. De andere kwam wel ter plaatse en landde op de weg.

Voorlopig is de N210 afgesloten tussen IJsselstein en Benschop voor sporenonderzoek. Dit kan nog de hele avond gaan duren. Over de toedracht is op dit moment nog niets duidelijk.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen