Bakwagen rolt van talud bij Loenersloot

In Loenersloot is een kleine vrachtwagen van een talud gereden na een botsing met een personenauto. De bestuurder is door hulpdiensten uit de auto gehaald. Een traumaheli kwam ter plaatse, maar de inzet van het Mobiel Medisch Team bleek gelukkig niet nodig.

De bestuurder van de kleine vrachtwagen moest uitwijken, omdat de auto’s voor hem hard op de rem gingen. Hij gleed meters naar beneden en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder kon zichzelf los maken, maar hij kon de cabine niet uit. De brandweer heeft de voorruit open gezaagd waardoor de bestuurder uit de cabine kon komen. Hij raakte op wat lichte sneetjes aan zijn hand niet gewond.

Bij het ongeluk was ook een personenauto betrokken. De inzittenden raakten niet gewond. Volgens de chauffeur waren ze wel flink geschrokken, omdat het beeld van de vrachtwagen onderaan het talud weinig goeds deed vermoeden. Gelukkig loopt het goed af en is er alleen materiële schade.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de vrachtwagen te bergen. Dat is een flinke uitdaging, omdat het talud stijl en glad is. De N201 wordt volledig afgesloten in beide richtingen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen