Auto schiet door hekwerk bij transportbedrijf

Op de Dorpsweg in Zijderveld is een automobiliste door een toegangshek van een transportbedrijf gereden. Er is veel schade ontstaan. Een geparkeerde vrachtwagen en een lading materialen werden geraakt en ook de auto raakte total loss.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geholpen en aan de ambulancedienst overgedragen. De vrouw wordt met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren houden er rekening mee dat de vrouw mogelijk niet goed is geworden achter het stuur. De auto kwam uit de richting vanaf de Zijderveldselaan en schoot rechtdoor over de Dorpsweg.

Medewerkers van het transportbedrijf stonden op het terrein voertuigen te wassen en zagen dus gebeuren wat er mis ging. De medewerkers helpen nu met het opruimen van de ravage die ontstond. Met een heftruck is de auto opgetild en op een autoambulance gehesen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen