Achtervolging eindigt tegen woning in Utrecht Overvecht

Een wilde achtervolging van een auto is vrijdagmiddag tot een einde gekomen tegen een woning aan de Cobradreef in Utrecht Overvecht. De politie wist daar één persoon aan te houden, bevestigt een woordvoerder van de politie. Volgens de woordvoerder is nog onduidelijk wat de reden van de achtervolging is geweest.

De auto is inmiddels door een bergingsbedrijf opgehaald, maar op basis van de sporen die achterblijven lijkt het er hard aan toe te zijn gegaan. Op het gras aan de Cobradreef zijn bandensporen te zien en er ligt aan het begin van het veldje een wieldop van de betrokken auto. De auto eindigde uiteindelijk tegen de muur van een woning. Die raakte licht beschadigd. 

Op sociale media circuleert een foto van een arrestatieteam in de straat. Ook zouden meerdere herkenbare politiewagens bij de achtervolging betrokken zijn geweest. Korte tijd cirkelde ook een politiehelikopter boven het gebied meldt een getuige. 

Volgens een woordvoerder wordt nu onderzoek gedaan wat er precies aan de hand was en is nu niet te zeggen waarom de achtervolging werd ingezet.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen