Auto raakt van de weg op A2 Nieuwegein

Op de A2 bij Nieuwegein is een automobilist van de snelweg geraakt. De auto vloog over een slootje en eindigde in de bossages naast de snelweg. De auto schampte tussen bomen door en kwam op zijn kant tot stilstand.

Hulpdiensten rukten groots uit, omdat onduidelijk was hoe de inzittende er aan toe was. Het slachtoffer is met hulp van de brandweer over de sloot geholpen en aan de ambulancedienst overgedragen. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, maar volgens de brandweer heeft hij een engeltje op zijn schouders gehad.

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Omdat de auto over de sloot tillen geen optie was, moest het voertuig door de sloot heen getrokken worden. Dat leverde het bijzondere beeld in dat ze de auto gecontroleerd in het water lieten zakken.

Tijdens de inzet van de hulpdiensten was de verbindingsweg van de A2 richting de A12 naar Den Haag en Utrecht afgesloten. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen