Uitgebreid onderzoek vanwege mogelijk misdrijf Breukelen

De politie is nog altijd bezig met uitgebreid onderzoek bij de woning aan de Oud Aa in Breukelen. In de woning werd donderdagmiddag het lichaam van een 67-jarige man werd aangetroffen. De politie houdt rekening met een misdrijf en doet daarom uitgebreid onderzoek.

Rechercheurs doen al vanaf donderdag met witte pakken onderzoek in en rondom de woning. Zaterdagmiddag kwam ook de brandweer ter plaatse om met ladders toegang te krijgen tot een ander deel van het terrein. Ook werden een aantal takken weggezaagd. 

Op het terrein rond de woning ligt ontzettend veel rommel. Volgens het AD stond de man bekend als ‘Peter de voddenboer’ en runde hij een groothandel in afval en schroot. Het terrein rond de woning staat dan ook vol met spullen en is lastig toegankelijk voor de recherche. 

Donderdagavond meldde de politie al dat er rekening wordt gehouden met een misdrijf. Waarop dat gebaseerd is wordt nog niet bekend gemaakt. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen