Vrouw ernstig gewond bij valpartij Schalkwijk

Een 80-jarige vrouw is donderdagmiddag rond 16:30 uur hard ten val gekomen. Volgens de politie werd het slachtoffer ingehaald door een fietser en een scooter en leek het alsof het slachtoffer daarvan schrok. De vrouw kwam ten val en raakte ernstig gewond.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en ook een Mobiel Medisch Team werd met de traumahelikopter ingezet. De helikopter kon naast het ongeval landen in een weiland.

Na enige tijd te zijn behandeld in de ambulance is het slachtoffer met de ambulance naar het UMC Utrecht vervoerd. De politie laat vrijdagochtend weten dat de toestand van het slachtoffer nog altijd zorgelijk is. 

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het zoals het er nu naar uitziet om een eenzijdig ongeval, maar wordt nog wel nader onderzoek gedaan om dat zeker te kunnen stellen. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen