Tankstation in Maarssen overvallen

Dinsdagavond is een tankstation aan de Floraweg in Maarssen overvallen. Rond 21:00 uur stapte een man met een mes het tankstation binnen en bedreigde hij een aanwezige medewerkster. De overvaller stopte een lading sigaretten in een tas en ging er daarna vandoor.

De verdachte liep naar buiten en stapte achterop een scooter waarop nog een andere man zat te wachten. Met zijn tweeën reden ze weg in de richting van het Carlton President hotel. Er is geen kenteken van de scooter bekend.

Van de overvaller die het tankstation binnenkwam weet de politie dat hij donker gekleed was en een jas met blauwe gloed droeg. Hij had zijn gezicht afgedekt. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend. De politie roept getuigen op zich bij de politie te melden.

Melden bij de politie kan via telefoonnummer 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via de website van de politie.

Foto: Archief

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen