Gewonde bij steekincident in IJsselstein

Update 23:34 uur: De politie heeft een 17-jarige verdachte aangehouden. Vooralsnog gaat de politie uit van een incident in relationele sfeer.

Voor de deur bij de Albert Heijn aan de Podiumweg in IJsselstein is zondagavond iemand neergestoken. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Aangrenzend aan de supermarkt zit het tramstation van de binnenstad in IJsselstein. Tramverkeer rijdt vooralsnog door, maar de toegang naar het perron van de tram richting Nieuwegein is met linten afgezet. Vermoedelijk is dit de plek waar het steekincident zich afspeelde.

Bij een vloerkledenspecialist enkele meters verderop in het centrum spreekt de politie met getuigen. De politie vermoedt dat het gaat om een incident in relationele sfeer. Het slachtoffer is een man. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog geen verdachte aangehouden. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen