Politie zoekt specifieke getuige van dodelijk ongeluk Eemdijk

De politie is op zoek naar een automobilist of automobiliste die donderdag 10 maart rond 15.45 uur of 15.50 uur over de Eemdijk vanuit Eembrugge in de richting van Eemdijk reed. Deze getuige heeft mogelijk belangrijke informatie in het onderzoek naar een dodelijke aanrijding.

Het dodelijke ongeval gebeurde rond 15.55 op de Eemdijk, tussen Eemdijk en Eembrugge. Een automobilist in een Volvo kwam uit de richting Eemdijk. Uit tegengestelde richting kwam een motorrijder aan, die juist richting Eemdijk reed. Bij het afslaan van de Volvo ontstond er een aanrijding, waarbij de motorrijder zwaar gewond raakte. Deze overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Voordat het ongeluk plaatsvond was er nog een andere automobilist op de Eemdijk. Deze reed net als de motorrijder in de richting van Eemdijk en kreeg voorrang van de bestuurster in de Volvo. De politie komt graag in contact met de bestuurder van deze auto. Mogelijk heeft diegene meer informatie over wat er voor het ongeval precies gebeurd is.

De politie verzoekt deze persoon contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of het tipformulier op de website van de politie.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen