Politie onderzoekt lichaam in woning Utrecht Lunetten

De politie is sinds gisteravond bezig met onderzoek in een woning aan de Karpaten in Utrecht. Rond 22:30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er in de woning een overleden man was aangetroffen. De omgeving van het complex werd afgezet en een onderzoek naar de oorzaak van het overlijden werd opgestart. Daarbij wordt nog steeds rekening gehouden met verschillende scenario’s, maar de politie benadrukt dat niet alleen aan een misdrijf moet worden gedacht.

Wie vanmiddag langs de plek van het onderzoek rijdt ziet hooguit wat zwarte busjes. Vijf rechercheurs zijn even na 15:00 uur de betreffende woning op de derde verdieping van het complex naar binnen gegaan om verder onderzoek te doen.

De politie laat weten dat zij graag in contact komen met getuigen. Ook wie camerabeelden heeft uit de omgeving van het appartementencomplex aan de Karpaten wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen