Juwelier in Vleuterweide overvallen

Juwelier Meijst in winkelcentrum Vleuterweide is donderdagochtend rond 9:00 uur overvallen. Twee mannen kwamen de juwelier binnen en bedreigden het personeel met een wapen. Ze gingen er daarna met een scooter vandoor.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en zette een politiehelikopter in. Ook werd een Burgernet-actie gestart. Omwonenden werden gevraagd uit te kijken naar een zwarte scooter met daarop een getinte man, met een fors postuur en een zwart trainingspak. Later voegde de politie daaraan toe dat er nog een persoon op de scooter moet hebben gezeten. Beiden droegen een integraal helm. De politie benadrukt dat mensen de verdachten niet zelf moeten benaderen.

De omgeving van de juwelier is voorlopig afgesloten. De politie spreekt met de medewerkers en zal nader onderzoek doen in de omgeving. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen