Foto's: Koen Laureij

Brand in meterkast van appartement Utrecht

Update 08:30 uur: Bij de brand is een hennepkwekerij aangetroffen. De politie deelt een foto van veel gesmolten kabels en een flink aantal hennepplanten. Het lijkt erop dat de kwekerij midden in de woonkamer stond. 

De brandweer is dinsdagavond rond 23:36 uur uitgerukt voor een brand in een flatgebouw aan de Operettelaan in Utrecht. Een passant rook een brandlucht en zag rook uit één van de appartementen van de flat komen.

De brandweer kwam ter plaatse en deed onderzoek naar de exacte locatie van de brand. Het bleek te gaan om een meterkast op de tweede etage van de flat. In de woning werd niemand aangetroffen.

In de woning boven de brand was wel een bewoner thuis. De Veiligheidsregio Utrecht meldt dat deze persoon door de ambulancedienst is nagekeken, maar dat ze niet naar het ziekenhuis hoefde. Er raakte niemand gewond.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen