Man overleden bij auto-ongeluk Utrecht

Bij een auto-ongeluk op de A12 bij Utrecht is een man om het leven gekomen. Twee kinderen die ook in de auto zaten zijn gewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 18:10 uur op de hoofdrijbaan van de A12. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en botste het voertuig tegen een pilaar van een viaduct die tussen twee vangrails staat. De bestuurder werd door de hulpdiensten uit de auto gehaald en gereanimeerd, maar het slachtoffer was niet meer te redden.

Een traumahelikopter landde op de snelweg en dus moest de hoofdrijbaan richting Den Haag worden afgesloten. De hoofdrijbaan blijft vanwege het politie-onderzoek afgesloten. Daardoor ontstaat file op de A27 tot knooppunt Rijnsweerd en op de A12 vanaf Bunnik.

De pilaar waar de auto tegenaan botste is van een voetgangers en fietsbrug. Omdat passanten op de brug naar het ongeluk bleven kijken is de brug door de politie afgesloten.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen