Medewerker tankstation licht gewond na overval Nieuwegein

Het Total tankstation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein is vrijdagochtend rond 6:15 uur overvallen. Een medewerker die daar aanwezig was liep daardoor lichte verwondingen op, meldt de politie. De politie is op zoek naar twee verdachten.

Meteen na de overval werd een Burgernetmelding verspreid. Daarin wordt omwonenden gevraagd uit te kijken naar twee verdachten van +-16 jaar oud. Eén van hen had een zwarte North Face jas aan en een grijze joggingsbroek met zwarte schoenen. De tweede verdachte had een zwarte jas aan en een zwarte joggingsbroek. Opmerkelijk detail is dat de tweede verdachte een zwarte tas met oranje vlakken bij zich zou hebben. Het tweetal is er te voet vandoor gegaan.

De omgeving van het tankstation is nog altijd afgesloten door de politie en de recherche is ter plaatse. De naastgelegen Basic Fit is wel gewoon open.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen