A2 korte tijd dicht na ongeval bij Nieuwegein

e A2 is bij Nieuwegein korte tijd afgesloten richting het zuiden vanwege een ongeluk. Voor zover bekend betreft het een eenzijdig ongeval met een personenauto. In ieder geval één persoon is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle rijstroken richting het zuiden werden afgesloten vanwege het ongeluk. Er ontstond een kleine file, maar vanwege het tijdstip zorgde dat niet voor veel verkeersproblemen. Verkeer kon via de naastgelegen op- en afrit van een tankstation langs het ongeval rijden.

Aanvankelijk werd groots gealarmeerd voor het ongeluk. De brandweer rukte uit en zelfs een traumahelikopter steeg op in de richting van Nieuwegein. De traumaheli werd al snel afgemeld en kwam dus niet ter plaatse. Inmiddels is een rijstrook weer open en kan verkeer langzaam langs het ongeluk rijden.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen