Fietsster (67) overleden na botsing met stadsbus

Update 15-10 12:30 uur: De politie heeft vanmorgen bekend gemaakt dat het slachtoffer, een 67-jarige vrouw uit Utrecht, gisteravond in het ziekenhuis is overleden. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht. 

Op de kruising tussen de Verlengde Hogeweidebaan en de Stadsbaan in Utrecht is vanmorgen rond 9:50 uur een ernstig ongeluk gebeurd tussen een stadsbus en een fietser. Bij de verkeerslichten werd de fietser door de bus gegrepen.

Hulpverlening voor het slachtoffer kwam snel op gang. De politie zette de omgeving af en de ambulancedienst bekommerde zich om het slachtoffer. Daarbij kreeg de medische dienst ondersteuning van het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam. Normaal gesproken komt het MMT met de traumahelikopter ter plaatse, maar vanwege het weer moest het team van hun dienstauto gebruik maken.

De fietser kwam vermoedelijk uit de richting van de Daphne Schippersbrug. De kruising is langere tijd afgezet door de politie, omdat er verder onderzoek moest worden gedaan.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen