Drenkeling Wijk bij Duurstede blijkt vermiste man uit Driel

Het lichaam van een drenkeling dat vanmorgen in de Nederrijn bij Wijk bij Duurstede is aangetroffen, blijkt van de vermiste 91-jarige man uit Driel te zijn. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd en hoe het lichaam in Wijk bij Duurstede terecht is gekomen.

De overledene werd iets voor 11.45 uur vanochtend opgemerkt. Meerdere hulpdiensten, waaronder een politiehelikopter, werden daarna opgeroepen. De brandweer arriveerde als eerste en bracht het slachtoffer aan de kant. De politie zette vervolgens de omgeving af.

De man werd zaterdag voor het laatst gezien toen hij vanuit zijn woonplaats een rondje ging fietsen. Toen de man rond 17.00 uur nog niet thuis was, sloeg zijn familie alarm.

Een politiehelikopter en leden van het Veteranen Search Team (VST) zochten zaterdag en zondag in de omgeving van Driel naar de vermiste man. Ook werd via Burgernet iedereen opgeroepen naar de man uit te kijken.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen