Foto: Politie

Melisa (11) in goede gezondheid aangetroffen

Update 02-11 23:45 uur: De politie laat weten dat Melisa in goede gezondheid is gevonden. Ze is samen met haar vader in Bulgarije aangetroffen. 

Update 02-11 14:30 uur: Het vermoeden is dat het vermiste meisje Melisa Demir door haar vader is ontvoerd en onderweg is naar Turkije. Dat maakte de politie zojuist bekend. Er is inmiddels een foto van Melisa gedeeld door de politie.

Update 02-11 10:00 uur: De politie vermoed dat het meisje in gezelschap van haar vader is. Via Twitter laat de politie weten dat het meisje gesignaleerd staat en dat er alles aan wordt gedaan om haar te vinden. 

In Soest wordt een 11-jarige meisje vermist. Het meisje had met vriendinnen afgesproken om naar de hockeytraining te fietsen, maar daar kwam het meisje nooit aan.

Rond 18:30 uur startte de politie een Burgernet-actie. Daarin staat dat het meisje hockeykleding van MHC Soest droeg en een hockeystick bij zich had. Het meisje heeft een slank postuur, lang donkerblond haar en een grote bril. In de Burgernet melding wordt nog gesproken over haar fiets met een korf erop.

De Burgernet-actie is rond 22:55 uur zonder resultaat afgesloten. Het meisje is dus nog altijd vermist.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen