Grote brand in woning van vermoorde Peter Dhondt

Een grote brand heeft vannacht een woning aan de Oud Aa in Breukelen volledig in de as gelegd. De brandweer kreeg de melding rond 1:10 uur binnen. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit meerdere kanten van de woning.

De brandweer besloot al snel de woning op te geven, omdat blussen voor veel extra rookontwikkeling zou zorgen. De snelweg A2 zou daar veel hinder van hebben en dus werd besloten de woning gecontroleerd te laten uitbranden. Ook een schuur achter de woning die vol stond met spullen ging in vlammen op.

Voor de deur staat een paal met camera’s die doen vermoeden dat er cameratoezicht bij de woning was, maar volgens een betrokkene nemen die al maanden geen beeld meer op.

In de woning werd 20 januari de bewoner Peter Dhondt om het leven gebracht bij een gewelddadige inbraak. Vijf jonge verdachten werden aangehouden waartegen het OM forse straffen heeft geeist. De politie is ter plaatse bij de brand in Breukelen en zal nader onderzoek doen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen