Twee aanhoudingen na aantreffen gewonde man Zeist

In de avond van 27 december troffen agenten een zwaargewonde man aan op het Badmeester Schenkpad in Zeist. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn twee personen aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Rond 19.50 uur kreeg de politie melding dat een persoon gewond was. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen direct ter plaatse. De gewonde man is een 27-jarige inwoner van Zeist. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft direct het onderzoek opgestart, onder meer door getuigen te horen. Er zijn twee personen aangehouden op verdenking van poging doodslag. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit De Meern die zich zelf hebben gemeld bij de poltie.

Het onderzoek van de politie gaat door, onder meer naar wat zich precies heeft afgespeeld en de betrokkenheid van de verdachten.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen