Inbraak bij juwelier in Vinkeveen

De politie zoekt getuigen van een inbraak bij een juwelier aan de Herenweg in Vinkeveen. Afgelopen nacht werd er door vermoedelijk twee personen bij het bedrijf ingebroken en werden en groot aantal sieraden weggenomen.

De inbraak werd rond 03:00 uur bij de politie gemeld. Toen agenten ter plaatse kwamen waren de daders al vertrokken. Ter plaatse bleek dat vermoedelijk twee mannen met grof geweld de ruit van de winkeldeur vernielden en daardoor de juwelier in konden komen. Er zijn ook enkele vitrinekasten vernield en een aantal sieraden weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij opzoek naar getuigen.

Heeft u vannacht rond 03.00 uur iets verdachts gezien of gehoord? Beschikt u over een deurbelcamera in de buurt van de Herenweg? Dan ontvangt de politie die beelden en of informatie graag. Bellen kan naar 0900-8844.

Foto: Politie

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen