Busje hondenuitlaatservice betrokken bij ongeluk Werkhoven

Gelukkig loopt het voor iedereen relatief goed af, maar schrikken was het wel toen vanmiddag een auto en een busje van een hondenuitlaatservice hard op elkaar botsten op de N229 bij Werkhoven. De twee bestuurders raakten licht gewond, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Alle acht honden in het busje bleven ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde rond 13:30 uur. Het busje van de uitlaatservice wilde vanaf de parallelweg de N229 oversteken om een hond thuis te brengen. De bestuurder die op de N229 richting Odijk reed werd over het hoofd gezien waardoor een flinke botsing ontstond.

De schade aan beide voertuigen is groot. Een bergingsbedrijf heeft deze opgehaald en afgevoerd. De weg werd in beide richtingen afgesloten. Overig verkeer werd omgeleid via de Achterdijk en de parallelweg van de N229.

Beide bestuurders zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar zij hoefden zoals gezegd niet naar het ziekenhuis. De honden zijn door brandweerlieden en een politieagent naar een ander busje gebracht waarmee ze terug naar de baasjes worden gebracht. De dierenambulance kwam wel ter plaatse voor de zekerheid, maar die hoefden niet in actie te komen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen