Man aangehouden na achtervolging in Utrecht

De politie heeft in Utrecht een man aangehouden die op de vlucht sloeg toen hij een stopteken kreeg. Vlak voor de aanhouding gooide de man meerdere pakketten met drugs van zich af.

Agenten wilden de man op de Croeselaan controleren, maar de bestuurder sloeg meteen op de vlucht. Er ontstond een achtervolging in de naastgelegen wijk, maar al snel draaide de verdachte weer terug de Croeselaan op. Daar kon de auto worden klemgereden waarna de bestuurder er lopend vandoor ging.

De man kon snel worden ingerekend. Terwijl agenten de man aanhielden werden ze lastig gevallen door omstanders. De politie vermoed dat het bekenden van de verdachten waren. Zij gingen er vandoor toen meer politie ter plaatse kwam.

De politie vraagt getuigen om zich te melden en contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. U kunt daarbij procesnummer 2023054784 vermelden.

Foto: Politie Utrecht

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen