Autobranden in Amersfoort onderzocht

Zaterdag 25 februari werd rond 01.15 uur een autobrand ontdekt op de Hardwareweg in Amersfoort. Een uur later kwam een melding binnen vanaf de Soesterweg. Ook daar brandde een auto uit. De politie zoekt getuigen.

Beide auto’s raakten fors beschadigd door de vlammen. Op de Soesterweg dreigden de vlammen over te slaan op een naastgelegen woning. Daarom werden de bewoners voor de zekerheid geëvacueerd.

De politie neemt de zaak serieus en onderzoekt beide autobranden. Het is nog niet duidelijk of de branden met elkaar te maken hebben, maar dit is wel onderdeel van het onderzoek. De politie op zoek naar mensen die in de vroege zaterdagochtend iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Hardwareweg en de omgeving van de Soesterweg. Ook zijn camerabeelden uit de omgeving van de Hardwareweg en de Soesterweg ziet de politie graag.

Heeft u meer informatie? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of het online formulier op de website van de politie.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen