Ongeval in werkplaats autobergingsbedrijf Utrecht

Update 6 maart 2023 om 12:15 uur: Vanmorgen heeft de arbeidsinspectie bevestigd dat het slachtoffer is overleden na het ongeluk dat vorige week woensdag gebeurde bij een bedrijf in Utrecht. We hebben de bedrijfsnaam uit het artikel gehaald en wensen alle betrokkenen veel sterkte. 

Bij een autobergingsbedrijf in Utrecht is vanmorgen een persoon gewond geraakt in een werkplaats. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De werkplaats is met linten afgezet voor nader onderzoek.

Volgens de politie was het slachtoffer bezig met het vervangen van een slang bij een bergingsauto. De laadklep kwam door een nog onbekende oorzaak naar beneden waardoor het slachtoffer klem kwam te zitten. De arbeidsinspectie doet nader onderzoek naar het ongeluk.

Een traumahelikopter landde bij het bedrijf voor de deur om een Mobiel Medisch Team ter plaatse te brengen. Het slachtoffer is na enige tijd behandeling ter plaatse met een ambulance naar het UMC Utrecht gebracht.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen