Twee mannen dringen ’s nachts woning in Wilnis binnen

De politie is maandag rond 3:30 uur uitgerukt voor een melding van een woningoverval. Twee mannen drongen de woning binnen terwijl de twee bewoners thuis waren. De overvallers gingen er met een nog onbekende buit vandoor.

Agenten zetten een grote zoekactie op touw waar ook een politiehelikopter bij werd ingezet. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

De verdachten droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk hadden zij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. Volgens de politie is er mogelijk een derde persoon bij betrokken, maar van deze verdachte is geen signalement bekend gemaakt.

De politie roept getuigen op zich bij de politie te melden. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld deurbelcamera’s kunnen helpen bij het onderzoek. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw beelden kunnen ook via de website van de politie worden geüpload.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen