Auto rijdt winkel in Zeist binnen; drie gewonden

Update 7 maart 2023 om 09:51 uur: Volgens de politie vergiste de bestuurder van de auto zich in pedalen. De man wilde op de rem drukken, maar trapte per ongeluk het gaspedaal in. De politie spreekt van een 'noodlottig ongeval'. 

Een medewerker van de winkel en een klant zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde persoon werd wel geraakt door de auto, maar die had geen medische zorg nodig. 

Maandagmiddag is een auto een ANWB winkel aan de 1e Hogeweg in Zeist binnen gereden. Er ontstond een ravage in de winkel en drie mensen in de winkel raakten gewond. Twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

De ANWB winkel zit midden in het winkelcentrum van Zeist. De politie heeft de winkelstraat ruim afgezet om de hulpdiensten ruimte te geven en de sporen veilig te stellen. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. De politie spreekt met meerdere getuigen en doet verder onderzoek naar de toedracht.

Hulpdiensten rukten massaal uit na de melding. Ook een traumahelikopter landde in de buurt. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen