Kind overleden bij ongeval met stadsbus

Bij een ongeluk op de Vleutenseweg in Utrecht is vanmorgen een kind van 7 jaar oud om het leven gekomen na een aanrijding met een stadsbus. Een kindje van 5 jaar oud is gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 8:00 uur ter hoogte van een oversteekplaats bij een bushalte. Hulpdiensten kwamen massaal naar het ongeluk toe. Ook een traumahelikopter landde in het Majellapark. Veel mensen waren getuigen het ongeluk. De politie vangt hen op bij een cafe in de buurt. Wie behoefte heeft aan slachtofferhulp kan zich ook melden op het politiebureau aan de Kroonstraat in Utrecht.

De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Er is een drone ingezet en agenten gaan langs de deur bij omwonenden met de vraag of zij iets hebben gezien. Busverkeer moet voorlopig omrijden.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen