Persoon komt onder mand van luchtballon terecht

In Houten is donderdagavond een vrouw onder de mand van een luchtballon terecht gekomen. Het slachtoffer kwam knel te zitten en moest door omstanders worden bevrijdt. Volgens de politie is het slachtoffer aanspreekbaar met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De luchtballon werd gereedgemaakt op een weiland waar vaker luchtballonnen opstijgen. Terwijl de passagiers instapten ging het mis. Volgens omstanders stonden al zeker zeven mensen in de mand en moesten er nog twee bij. Plots kwam de mand in beweging en ging het mis. Hoe dat kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar voor zover bekend was het slachtoffer bij aankomst al onder de mand vandaan. Ook een traumahelikopter landde naast het ongeluk. Het slachtoffer is na enige tijd te zijn behandeld met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen