Vierde tankstation overval in Utrecht

Het Esso tankstation aan de Einsteindreef in Utrecht is vannacht voor de tweede keer in korte tijd overvallen. Op 18 september was het bij dit tankstation ook al raak. De politie doet onderzoek en heeft het tankstation afgezet met linten.

De overval vond rond 4:00 uur plaats. Via X deelde de politie een signalement van de twee verdachten die er vandoor is gegaan en dat er mogelijk een derde persoon bij was. In de omgeving konden twee verdachten worden aangehouden. Een derde persoon werd in de loop van de dag opgepakt.

Het is de vierde keer in korte tijd dat een tankstation in Utrecht wordt overvallen. Het Esso tankstation was op 18 september al doelwit. Op 22 september was het raak bij een tankstation aan de Albert Schweitzerdreef en op 25 september op de Eykmanlaan. De politie zoekt uit of er een verband is en of de verdachten die vandaag zijn aangehouden bij het eerdere overvallen betrokken zijn.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen