Politie vermoedt misdrijf in woning Utrecht

In een woning aan het Teugelhof in Utrecht wordt uitgebreid onderzoek gedaan door de recherche. Rechercheurs in witte pakken lopen de woning in en uit. Er worden onder andere foto’s gemaakt in de hal van de woning.

De politie ging donderdag 28 september naar de woning toe, omdat er al dagen geen contact meer met de bewoner was geweest. Toen agenten de woning in gingen troffen ze een overleden persoon aan. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er gebeurd is in de woning of wat de mogelijke toedracht is geweest. Ook is het nog onbekend hoelang het slachtoffer in de woning heeft gelegen of wanneer hij om het leven is gekomen. De recherche gaat sterk uit van een misdrijf. Daarom is het ook sinds vrijdag een TGO (Team Grootschalig Opsporing) opgestart.

De recherche houdt rekening met alle scenario’s, maar focust zich met name op het scenario dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Meerdere buurtbewoners zijn gehoord om een beter beeld te krijgen over een mogelijke toedracht. Ook worden op dit moment onder andere camerabeelden onderzocht.

Om een goed beeld te kunnen krijgen van de toedracht, is de recherche op zoek naar getuigen.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen