Derde tankstation overval in Utrecht in één week

Voor de derde keer in één week tijd is een tankstation in Utrecht overvallen. Vorige week maandag 18 september was het raak op de Einsteindreef en vrijdag 22 september de Albert Schweitzerdreef. Vanavond werd een filiaal van OK aan de Eykmanlaan overvallen.

Volgens de politie is er één dader. Het gaat om een man van 20 a 25 jaar uit. Hij is licht getint, 1.80 cm lang en heeft donker haar. Hij was in het zwart gekleed en had opvallende witte streep op zijn rug. Of hij iets heeft buit gemaakt is onduidelijk.

De politie heeft de omgeving van het tankstation afgezet. Opvallend is dat ook een gedeelte van het fietspad en een park achter het tankstation is afgezet. Of daar wat is aangetroffen wordt niet bevestigd. 

Inmiddels is de recherche ter plaatse om onderzoek te doen. Tijdens de overval was een vrouw aan het werk. Zij bleef ongedeerd. 

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen