Bestuurder vlucht na zware aanrijding bij Maarn

Een automobilist is er maandagmiddag vandoor gegaan toen hij met zijn auto betrokken was geraakt bij een zware crash op de N227 bij Maarn. De politie heeft de bestuurder later alsnog kunnen aanhouden. Waarom de bestuurder er vandoor ging is nog onduidelijk.

Vermoedelijk kwam de bestuurder van de afrit van de A12. Aan de remsporen op de weg is te zien dat de auto over de vluchtheuvel schoot en op auto’s botsten die bij de verkeerslichten stonden of reden. Of er gewonden zijn gevallen is nog onduidelijk. Totaal waren er drie personenauto’s bij het ongeval betrokken. 

Door het politieonderzoek was de afrit van de A12 naar Maarn en de doorgang tussen Maarn en Doorn urenlang afgesloten. Het ongeluk gebeurde rond 14:00 uur. De weg is rond 18:00 uur schoongemaakt en weer bijna klaar om heropend te worden. Naar verwachting gebeurd dat rond 18:30 uur.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen