Bestuurder mogelijk onder invloed ongeval A2 Nieuwegein

Op de A2 bij Nieuwegein zijn vier rijstroken afgesloten na een ongeluk. Een klein busje kantelde na een botsing met een andere auto. Het busje ramde de vangrail en kantelde. De bestuurder is door de politie aangehouden, omdat hij mogelijk onder invloed was. De man moest wel eerst met een ambulance ter controle naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Een bergingsbedrijf heeft het busje weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. Ook de andere auto die bij het ongeval betrokken was is wordt door de berger meegenomen. Voor zover bekend zijn in die auto geen personen gewond geraakt.

Vanwege puin op de weg werden vier van de vijf rijstroken afgesloten. Vanwege het tijdstip zorgt dat niet voor veel verkeersproblemen. Vanwege het herstel van de vangrail blijft de rechterrijstrook mogelijk langere tijd afgesloten.

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen