Man (32) overleden na steekpartij in hotel Utrecht

Bij het steekincident in hotel Moxy aan de Helling in Utrecht is een 32 jarige man om het leven gekomen. De politie is bezig met uitgebreid onderzoek en zoekt nog naar de verdachte.

Het hotel ligt naast treinstation Utrecht Vaartsche Rijn en is inmiddels aan alle kanten afgezet met politielinten. Hotelgasten kunnen het hotel momenteel niet in. Of mensen er wel uit mogen is niet duidelijk. 

Rechercheurs zijn gearriveerd bij het hotel. Het steekincident vond rond 18:10 uur plaats. Hulpdiensten werden massaal ingezet. Ook een traumahelikopter was onderweg, maar die kon voor de landing afgemeld worden.

Via X (voorheen Twitter) deelt de politie het volgende signalement:

“(…)de politie op zoek naar een man met het volgende sign. Lichtgetint, zwart haar, korte baard en zwarte jas of trui met wit logo. Zwarte schoenen met witte zolen. Ziet u deze man ? Bel alarmnummer 112 !” 

Politie Utrecht op Twitter

Bent u getuige van een grote politie-inzet, een achtervolging of de inzet van een arrestatieteam? Laat het de redactie weten via onze tiplijn. Klik hier om meteen een Whatsapp-gesprek te openen

Klik op onderstaande knoppen om dit bericht te delen